| SPECIALIST IN VEILIGHEIDSSCHOENEN EN -OVERSCHOENEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK

VEILIG EN MET GRIP OVER ALLE VLOEREN LOPEN

KNOWHOW & OPLOSSINGEN

speciaal voor fabrikanten

PROFESSIONELE ANTISLIPZOOL VOOR FABRIKANTEN

10 jaar Research & Development is nodig geweest om onze knowhow op het gebied van grip te ontwikkelen. Elk jaar creëren wij nieuwe producten om een antwoord te bieden op de constant evoluerende veiligheidskwesties. Dankzij deze inzet hebben wij een zeer geavanceerde technologie weten te ontwikkelen.

 

Tegenwoordig bieden wij een unieke en gepatenteerde technologie met uitzonderlijke resultaten om uitglijden tegen te gaan en een zelfreinigend profiel. In het kader van specifieke partnerships stellen wij onze knowhow ter beschikking aan schoenfabrikanten.

 

technologie-d-adherence-au-sol_respect-des-normes_ND-min

Tiger Grip, uw beste partner voor uitrustingen met grip.

semelle

TECHNOGRIP 1

De professionele antislip "Technogrip 1" -zool voorziet in een verhoogde behoefte aan grip op de grond.
Om uitglijden te voorkomen die tot vallen leidt, heeft deze antislipzool uitzonderlijke gripprestaties op de grond. Het is bijzonder geschikt voor gebruik op gladde tegelvloeren, die bedekt zouden zijn met vloeistof (water, olie, vet).

semelle-antiglisse-TechnoGrip2

TECHNOGRIP 2

De professionele "Technogrip 2" antislipzool heeft de beste gripverhouding op de grond in combinatie met uitzonderlijke aangroeiwerende prestaties.
Deze zool is bijzonder geschikt op vervuilde, rommelige vloeren. Het risico van uitglijden wordt dan nog versterkt door de aanwezigheid van elementen die de directe verbinding van de zool met de grond verhinderen. Het belemmerende element wordt hier de belangrijkste risicofactor voor vallen.